HomeVerhuur  Verkoop  Nieuws Service  Contact  Vacatures     

 

 

 

 

 

 

 

 

 Producten

 

  Merken

 

Aanbiedingen

 

 

 

   

 

 

 

 

          Boterdiep Westzijde 68 9785 AM ZUIDWOLDE GN telefoon: 050 301 24 63 fax: 050 301 53 80 info@alexanderzondag.nl 
 

 

 

 

Verkoop

Bij Alexander Zondag beeld-licht-geluid kunt u terecht voor de aanschaf van allerlei producten op het gebied van beeld, licht en geluid. Door onze expertise in beeld- licht- en geluidstechniek kunnen wij u goed adviseren als u besluit over te gaan op de aanschaf van audiovisuele- en/of licht-systemen. Wij vertalen uw wensen en eisen in concrete apparatuur en leveren én installeren het voor u.  

Eén van onze specialisaties is modificaties (aanpassingen) aanbrengen. Door onze specialiteit hierin kunnen wij u ook een grote verscheidenheid aanbieden van klein (onderhouds)materiaal. Hierbij valt te denken aan: op maat gemaakte afstandsbedieningen, stekkers, connectoren, kabels, lampen, gaffatape, kleurenfilters enzovoort.   

Voor producten van topkwaliteit van de gerenommeerde merken bent u bij ons aan het juiste adres. De verschillende producten en merken die wij verkopen kunt u vinden op de bijbehorende pagina’s. Op uw nieuwe audiovisuele- en/of licht-systemen kunnen wij service-onderhoud bieden. Voor meer informatie hierover kijkt u hier

Hieronder geven wij nog enkele voordelen op een rij, wanneer u bij ons uw apparatuur koopt.